in ,

5 Natuurlijke Trucs om je Voeten Goed te Verzorgen!

Het is belangrijk dat we goed voor onze voeten zorgen, ze dragen ons tenslotte ons leven lang rond. Goed voor je voeten zorgen is meer dan alleen je nagels knippen of verven, het is bijvoorbeeld ook eelt verwijderen en blaren voorkomen. Met de volgende trucjes houdt je je voeten mooi verzorgd!

Brood en appel azijn

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar het werkt tegen eelt. Neem een stuk brood en dip het in appel azijn. Wikkel het brood om je eeltplekken met behulp van verband. Doe hier een panty over en laat dit een nacht lang zitten, wanneer je wakker word zal je en heerlijk zachte huid hebben waardoor je de eelt gemakkelijk verwijderd de volgende ochtend. Het kan zelfs al verwijderd zijn zonder dat je het eraf schrobt!

Vitamine A of E

Vitaminepillen zijn niet alleen goed voor de binnenkant. Koop vitaminegel en verspreid dit voorzichtig over je voet voordat je naar bed gaat. Doe hier daarna een schone sok over en laat dit intrekken totdat je voet volledig eelt-vrij is!

Citroen schil

Snijd een schijfje citroen af ter grootte van je teen. Druk de citroen tegen je eelt en wikkel hier een verband omheen. Doe hier een katoenen sok omheen en laat de citroen zitten ’s nachts. Herhaal dit tot dat de eelt weg is.

Ui en azijn

Laat een stukje ui weken in azijn voor een dag. Doe dan de ui op je eelt en wikkel hier een verband omheen of doe er een sok over. Net zoals bij de citroen moet je dit elke nacht doen tot dat je eelt is verwijderd.

Aspirines

Verpoeder vijf aspirines en mix ze in een beker gevuld met ongeveer evenveel water en een beetje appel azijn. Schrob de pasta over de eeltplekken tot dat er een flinke laag op zit. Laat het mengsel ongeveer 10 minuten intrekken voor het afspoelen. Verwijder hierna het eelt met een puimsteen.

Probeer de methodes uit en kijk welke het beste bij jou past. Ze zijn niet alleen voor in de zomer maanden, je voeten zullen er ook van genieten wanneer je ze goed verzorgt in de winter. Geef je voeten dus de verzorging die ze verdienen!